Afgelopen zaterdag hebben vrijwilligers van de Stichting ” Vrienden van Suriname” weer een container met hulpgoederen geladen. In de container werden onder andere 34 ziekenhuisbedden en matrassen geladen. Medewerkers van ” Secunda” hielpen met een vork heftruck.
In Suriname heerst momenteel bittere armoede. De economische recessie is nog steeds niet voorbij. Verschillende Tielenaren hielpen een handje.  Zij brachten namelijk verschillende zakken met kleding en speelgoed. Ook die hulpgoederen zijn in de container geplaatst.
Verschillende arme, hulpbehoevende, mensen in Suriname zullen hier blij mee gemaakt worden. Naar verwachting komt de container rond 23 februari in Suriname aan.
In maart wil de Stichting ” Vrienden van Suriname” weer een container met hulpgoederen verschepen, dan gevuld met schoolmeubilair, verbandmiddelen, kleding etc..