Soms krijg je een reactie op een artikel op de website of een artikel in de krant.
De bijna 90 jaar oude Jon Hagen reageerde onlangs als volgt:
Geachte heer van Rhee,
Geheel per toeval stuitten wij onlangs op uw informatieve site Vrienden van Suriname. Daarop troffen wij een verslag van uw zending van leermiddelen naar o.a. de Penny en Jon  School. Wij hadden nooit verwacht dat deze school, die deze naam in 1945 kreeg, nog steeds zo zou heten. Hij is immers, inmiddels 73 jaar geleden, genoemd naar mijn zuster Pennie en mijzelf, toen nog kinderen van 10 en 13.
Wij, mijn broer Rien (geboren in Suriname) en ik (Pennie is reeds lang overleden) zouden graag een levensteken aan de school willen geven, eventueel vergezeld van een nuttig geschenk. En misschien een toelichting op de oorsprong van de naam van de school. Of zou men dat nog weten?
Mijn vraag aan u is: mochten wij besluiten on een kleine zending naar de Pennie en Jon school te sturen kan deze dan mogelijkerwijs meegenomen worden in een van uw containers? Of heeft u voorlopig geen zendingen naar Wanica of de school zelf in de planning? Mocht dat zo zijn, geen probleem, hier in Amsterdam zijn verschillende bedrijven die pakketpost naar Suriname verzorgen, ook bezorging aan huis.
Wij hebben dhr Jon Hagen gemeld dat we binnenkort weer een container gaan laden en dat hij altijd goederen mee kan sturen.