Vorige week hebben we met een grote groep vrijwilligers weer een container geladen. Rob Zantinga, journalist van Het Kontakt heeft hiervan uitgebreid verslag gedaan en ook van de huldiging van de vrijwilligers en speciaal Gerrit Kool.  (zie bijgaand)

Maar: we gaan door, van de week hebben we weer diverse hulpgoederen opgehaald. De loods staat bomvol, onder andere met schoolmeubilair.Op dinsdag, 19 september as, vanaf 13.00 uur gaan we daarom wederom een container laden. Niet alleen het schoolmeubilair, zal dan geladen worden maar ook ziekenhuisbedden en allerlei andere ziekenhuis materialen zoals verband, rolstoelen, desinfecterende gel ed De Rotary Paramaribo ondersteunt deze actie en zal zorgdragen voor de distributie van het schoolmeubilair.

Fietsenactie:

De inzamelactie van fietsen voor allerlei projecten in Tiel loopt succesvol maar………. we kunnen nog steeds fietsen -ook als die wat opgeknapt moeten worden- goed gebruiken. Gerrit (telefoon: 0624361401) gaat in de ochtend al hulpgoederen klaar zetten. Mocht je in de ochtend wat mee willen werken, zou dat ook fantastisch zijn.