Vrijwilligers van de Stichting hebben weer op diverse plaatsen in Nederland,

oa Beusichem (ziekenhuisbed) Tiel (Opsta stoel bij Walburg/kleding bij Klesteo/ scootmobile bij Vrijthof) ) en Apeldoorn, hulpgoederen opgehaald. Dank daarvoor. Binnenkort zullen we ook in Zwolle weer medische hulpgoederen ophalen.

Op dinsdag, 23 april as gaan we bij onze loods aan de Passewaaijse Hogeweg 1 te Tiel weer een container met schoolmeubels, schriften, pennen etc laden. Deze keer bestemd voor de scholen in/bij plantage Mariënburg. Een en ander door de hulpvraag van de familie Douglas en de EBGS in Suriname.

In de ochtend gaan we de goederen klaar zetten. Daarbij is het van belang dat hetzelfde (te herkennen aan de kleuren) schoolmeubilair bij elkaar gezet wordt zodat het laden eenvoudiger wordt (tip René)  

Men heeft nog een vraag ten aanzien van fietsrekken en een sofa/ zitbank 

Wie weet die nog te staan zodat we die mee kunnen laden?

Hulp bij het klaarzetten van de hulpgoederen en het laden is gewenst.

Overigens ontvangt de Stichting rond de 25e april nog ca 800 (!) schooltafels en -stoeltjes, kasten. bureaus ed.