Voor de 5e maal dit kalenderjaar heeft de Stichting ” Vrienden van Suriname ” weer een zeecontainer met hulpgoederen naar Suriname verzonden. Het vrachtschip “Marseille” zal de container op 22 november as in Paramaribo lossen. Het transport van deze container is mogelijk gemaakt door een financiĆ«le bijdrage van mevrouw Maudy Tjho, oud docent Economie. Hierdoor werd het mogelijk om in deze container onder meer ca 140 schooltafeltjes en stoeltjes, plus schoolborden, dozen met speelgoed ed, bestemd voor OS Santopolder in het district Wanica, te plaatsen. Naast het schoolmeubilair bevat de container ook een groot aantal dozen en zakken met kleding en speelgoed, dozen met boeken, rolstoelen, rollators, douche stoelen, matrassen en vergadertafels met stoelen. Een deel van de rolstoelen en douche stoelen is bestemd voor de Stichting “Gehandicapten te Nickerie”. We zijn erg blij dat mevrouw Renise Vivian Djojosemito, van San International group, in Suriname voor de distributie van de goederen zorgdraagt.