De zender KRO/NCRV verzorgt een programma van Joris Linssen, onder andere bekend door het programma “Goodbye / Hello”, te weten Joris ‘Kerstboom.

In diverse steden, waaronder in Tiel, is een grote Kerstboom geplaatst. Mensen uit het hele land komen naar Joris ‘Kerstboom om daar een kaartje in te hangen met de naam van een of meer personen die zich in 2018 op een bijzondere positieve manier hebben onderscheiden.

De programmamaker heeft het bestuur van de Stichting gevraagd om ook een kaartje in de boom te hangen.

Dit verzoek hebben we uiteraard gehonoreerd. Wij hadden de hele boom wel vol kunnen hangen met bedankjes maar hebben er uiteindelijk 2 ingehangen.

Eén voor alle vrijwilligers die al jaren de Stichting en daarmee zeer veel hulpbehoevende mensen in Suriname, geholpen hebben en één voor Welzorg BV Raamsdonkveer, met name de heer Marco Lankhaar de logistiek manager en diens rechterhand de heer Eric Anthonisse.

Van Welzorg heeft de Stichting, mede dankzij Marco en Eric, veel hulpgoederen ontvangen. Onder andere zijn deze goederen terecht gekomen bij het opvanghuis Betheljada. Een tehuis voor kinderen met dubbele beperkingen.

“Wie zet jij in het licht?” vraagt presentator Joris Linssen. Mensen uit het hele land komen naar Joris’ Kerstboom om er een kaartje in te hangen van een bijzonder persoon of personen die zij graag in het licht willen zetten.
De grote kerstboom is een ontmoetingsplaats waar je elkaar ten huwelijk kunt vragen, een reddende engel kan bedanken, sorry kan zeggen of een hechte vriendschap kan vieren.
Zo groeit Joris’ Kerstboom uit tot een monument van mensen van betekenis.