Dhr Santokhi -Presidents kandidaat  Suriname verkiezingen mei 2020- heeft een werkbezoek aan Nederland en daar onder andere met diverse ministeries gesproken.Hij heeft ondanks zijn drukke programma toch ook de tijd genomen om een bezoek aan de Stichting “Vrienden van Suriname” te brengen.

Hij heeft een bezoek gebracht aan de opslagloods, waar de hulpgoederen worden opgeslagen alvorens die verscheept worden naar Suriname, Daar heeft hij ook met verschillende vrijwilligers van de Stichting gesproken.Vervolgens is dhr Santokhi ontvangen door de Burgemeester van Tiel, de heer H. Beenakker. Tijdens die bijeenkomst heeft Dhr Santokhi  zijn dank uitgesproken over het vele goede werk dat de vrijwilligers van de Stichting verrichten ten behoeve van de hulpbehoevende medemens in Suriname.

Hij onderstreepte de dankwoorden door aan de Voorzitter van de Stichting Will van Rhee een oorkonde te overhandigen.