In Suriname is nog een groot gebrek aan medische hulpmiddelen. Dat is de reden dat de Stichting al enige tijd bezig is met het ophalen van allerlei medische hulpgoederen. Zo hebben we van het Rivierenland Ziekenhuis te Tiel nog mooie behandeltafels gekregen. Van woonzorg en behandelcentrum Vrijthof onder andere rolstoelen en matrassen. Van een zorgcentrum in Driebergen medicijnkarren etc.

Voldoende om weer een container mee te vullen.

In samenwerking met de Stichting Vaatchirurgie Suriname worden ook 115 dozen met medische hulpgoederen meegezonden.

De medische goederen zijn ditmaal bestemd voor het Diakonessen ziekenhuis te Paramaribo.

Op woensdag, 20 april as gaan we daarom een container vol laden met medische hulpgoederen. We kunnen elke hulp -al was het maar een uurtje- goed gebruiken.We starten om 13.00 uur en verwachten de container rond 17.30 geladen te hebben. Adres: Papesteeg 36 te Tiel.

Wilt u meehelpen laden of heeft u nog hulpmiddelen, zoals verband, rolstoel, rollator, kleding of fietsen, die u graag wilt afstaan? Neem die goederen dan op woensdagmiddag 20 april mee of neem contact op met de beheerder van de loods, Gerrit Kool 0624361401