Vrijwilligers van de Stichting “Vrienden van Suriname” hebben afgelopen week weer een container met hulpgoederen geladen. Suriname verkeert in een diepe crises en kan elke hulp gebruiken.

In de container zijn onder andere verschillende rolstoelen en dozen met incontinente verband ingeladen. Veel arme mensen in Suriname kunnen zich dergelijke hulpgoederen niet veroorloven.

Vrienden van Suriname helpen de Stichting BARR 

Oud profvoetballer André Wasiman en zijn partner hebben de Stichting B.A.R.R. opgericht. Men ondersteunt onder andere projecten voor jongeren. Deze keer had men een groot aantal stuks schoolmeubilair (ruim 300 tafeltjes en stoeltjes) dat naar Suriname verscheept moest worden. 

De Stichting Vrienden van Suriname bood de helpende hand. Ook dit schoolmeubilair is in de container geladen. Ook zijn hulpgoederen van de Stichting Bambs ingeladen. Deze stichting ondersteunt met name medische projecten in het binnenland. 

Stichting 4WDCARE ondersteunt Suriname

Niet alleen kwamen vrijwilligers van de Stichting 4wdcare meehelpen bij het laden van de container maar zij brachten ook n bus én n aanhanger vol met hulpgoederen mee! Zoals kleding, Incontinentieverband sportkleding etc (Zie foto’s genomen door Will van Rhee)

Hulpgoederen uit andere containers aangekomen en gedistribueerd

In de vorige containers zijn ook rolstoelen, rollators etc meegeladen.

Marijke Wirokarto maakte foto’s van de mensen toen zij deze goederen ontvingen. (de mensen hebben overigens vooraf toestemming tot eventuele publicatie gegeven)