Vandaag hebben vrijwilligers van de Stichting “Vrienden van Suriname” weer een container met hulpgoederenvoor Suriname geladen. (de 8e van dit jaar).Op de foto (gemaakt door Will) ziet u Barry en Ton en in de container Leo die de laatste hulpgoederen in de overvolle container laden. Vrijwilligers van de Stichting 4wdcare leverde weer enige rolstoelen, rollators en verbandmiddelen en andere hulpgoederen aan.

Bijzonder was ook dat we een, door Paul Kil van de St Dutchstone aangeleverd, echo apparaat tbv nier-blaas- en prostaatonderzoek konden mee laden.Voor de medische zending werden verschillende dozen met allerlei medische hulpgoederen geladen.

Dankzij een gift van “To the point therapie in Tiel” konden we, voor een medewerker van de medische zending, een draagbare onderzoekstafel mee sturen.

Werkplekken:Enige tijd geleden ontvingen we van “imagebuilders” uit Apeldoorn 160 werkplekken. Het transportbedrijf Sils uit Apeldoorn leverde de 27 (!) pallets in Tiel af.

Medewerkers van Switch (voorheen Secunda) kwamen met een vorkheftruck en hielpen mee om de pallets in de container te plaatsen.

Kortom: Vele handen maken licht werk. We verwachten dat de container eind augustus in Suriname aan zal komen.Veel hulpbehoevende, arme mensen, zullen met de vele giften geholpen worden.

Eenieder die een steentje heeft bijgedragen: hartelijk dank!!

Groet en mooie zomer verder

Will van Rhee